VAKSCHILDER ALSEMGEESTWand- en plafondafwerking

Er zijn tal van mogelijkheden voor het afwerken van wanden en/of plafonds. Vakschilder Alsemgeest geeft u graag advies welke afwerking het beste bij uw wensen én uw woning past, u kunt hierbij denken aan:

Sauswerk
Het sausen van wanden en plafonds. Vaak kunnen ook wanden die al voorzien zijn van behang gesaust worden.

Kwarts
Met kwarts structuurverf worden verschillende effecten gerealiseerd. Kwarts is ook in vele kleuren verkrijgbaar.

Behang
Behang is het meest bekende wandafwerkingsproduct. Het is in verschillende structuren en kleuren te verkrijgen.

Glasvezelbehang
Glasvezelbehang is een unieke behangsoort. Vakschilder Alsemgeest kan dit eenvoudig voor u aanbrengen. Glasvezel behang is een goed alternatief voor stucwerk, sausen of normaal behang. Glasvezelbehang bezit een groot aantal positieve eigenschappen die ervoor zorgen dat het een perfect alternatief is voor wandafwerkingen. Voor lelijke, oneffen wanden of wanden met scheurtjes in bijvoorbeeld het stucwerk is glasvezelbehang een goed alternatief om op een eenvoudige en relatief goedkope manier de wanden weer mooi strak te krijgen.

Glasvezelbehang heeft vele voordelen. Zo is het geluiddempend, stootvast, vele malen over te schilderen. Ook kun je er overheen stucen, pleisteren of behangen. Het zorgt voor een versteviging van de muren, is onderhoudsvrij, veegvast en afschrobbaar. Naast de praktische kant is glasvezelbehang ook voor decoratieve doeleinden te gebruiken. Glasvezelbehang is te verkrijgen in verschillende dessins, kleuren en afwerkingen waarmee u uw kamer van een persoonlijk tintje kunt voorzien.

design Macrin