vakschilder aslemgeest

Schilderwerk binnen & buiten

Goed schilderwerk is erg belangrijk voor het onderhoud en behoud van uw pand, dit geldt voor zowel binnen- als buitenshuis. Naast de opknapbeurt beschermt het schilderwerk tevens uw houtwerk. Hoewel schilderwerk lang meegaat is het wel van belang om dit te blijven onderhouden. Goede verfproducten helpen hierbij. Vakschilder Alsemgeest werkt uiteraard alleen met professionele verfproducten van topkwaliteit, waarmee het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Veel mensen staan er niet bij stil, maar de staat van het binnen schilderwerk speelt een rol bij het behoud van het buiten schilderwerk. Daarom is het belangrijk om ook het binnen schilderwerk goed bij te houden.

Professionele schildersbedrijven zijn sinds 1 januari 2000 verplicht bij binnenschilderwerk alleen nog met oplosmiddelarme verven te werken. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer, waardoor je de verf nauwelijks meer ruikt.

Dat is bijzonder prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen. Op langere termijn wint oplosmiddelarme verf het zelfs op punten als kleur- en glansbehoud.

design Macrin